Matematik

Procentregning.

30. november 2011 af HenrietteKruse (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Jeg har hårdt brug for hjælp til denne opgave. En forklaring på hvordan jeg gør ville være et stort plus.

 

1B)

En tredje kunde køber en ældre Volvo til 123000 kr.
  Kunden skal låne 80000 kr. af forhandleren.
  Hvor mange % af bilens pris skal kunden låne? (angiv svaret i helt tal)
  Hvor mange % kan han betale kontant?


Brugbart svar (1)

Svar #1
30. november 2011 af nielsenHTX

a) du skal finde 80000 ud af 123000

(80000/123000) *100=?%

 

b)han kan selv betale 123000-80000=? 

og brug det samme som i a)

 


Brugbart svar (1)

Svar #2
30. november 2011 af Studieguruen (Slettet)

            Lån:              8 000 000 / 123 000 % = 65%

            Kontant:       100% - 65% = 35%


Svar #3
30. november 2011 af HenrietteKruse (Slettet)

Tusind tak for hjælpen :)


Skriv et svar til: Procentregning.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.