Matematik

Trigonometri

01. december 2011 af Frejafokdal (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Nogen der forstår denne opgave? Er fuldstændig på bar bund. (Billedet vender rigtigt på min computer, men åbenbart ikke herinde?)

Vedhæftet fil: Snapshot_20111201.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
01. december 2011 af Tyrael (Slettet)

Såfremt den ikke er spejlvendt, kan vi andre måske bedre hjælpe. :-)


Brugbart svar (1)

Svar #2
01. december 2011 af AskTheAfghan

a)    sin(A) = a/c   ⇔   a = sin(A)·c               ... bestem a

b)    cos(A) = b/c   ⇔   b = cos(A)·c            ... bestem b

c)    a2 + b2 = c2   ⇔   c = √(a2 + b2)           ... bestem c ved at indsætte "kendte" a- og b-værdier.


Svar #3
01. december 2011 af Frejafokdal (Slettet)

AskTheAfghan: ??


Svar #4
01. december 2011 af Frejafokdal (Slettet)


Svar #5
01. december 2011 af Frejafokdal (Slettet)

Forstår det nu. tak!!


Skriv et svar til: Trigonometri

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.