Matematik

Skitse af forskrift ud fra monotonilinje

02. december 2011 af studinen2012 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Nogen der kan hjælpe med opgave 2?

Der må vel være 3 ekstremumspunkter, men hvordan kan jeg vide hvor mange vandrette tangenter der er, og hvordan laver jeg en skitse af forskriften?

Vedhæftet fil: MatematikB_aflevering11.pdf

Brugbart svar (0)

Svar #1
02. december 2011 af Andersen11 (Slettet)

Du mener vel Opg 3? Der er vandret tangent, netop hvor f'(x) = 0 , og x = -1 er ikke et ekstremumspunkt.


Svar #2
02. december 2011 af studinen2012 (Slettet)

Okay og hvorfor så det? Og hvordan laver man en skitse af forskriften?


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. december 2011 af Andersen11 (Slettet)

#2

x = -1 er ikke et ekstremumspunkt, fordi fortegnsvariationen er - 0 - .

Man skitserer grafen for en funktion, der er stigende og aftagende og har vandrette tangenter i overensstemmelse med den givne fortegnsvariation for f'(x) .


Brugbart svar (0)

Svar #4
03. december 2011 af Salihu (Slettet)

se


Skriv et svar til: Skitse af forskrift ud fra monotonilinje

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.