Tysk

Hjælp til tysk oversættelse (:

03. december 2011 af Stinnelike (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hej, er der en der er super god til tysk herinde, og måske vil hjælpe lidt med min oversættelse? (:

Jeg er virkelig en noob til det /: Men engelsk og matematik er jeg en hel del bedre til, hvis der er nogen der mangler hjælp q:?

Krabat fremlæggelse(forældreløs): Elternlos, Waisenkind

Ich glaube es was anders dann. Ich weiss nicht über Krabat je has habt eltern, oder Er wurde aufgegebn ord er Stapel von. Es gibt keine Hinweise auf Selbstmitleid. So Er hat daran sich gewöhnt. Er Wohnte auch mit seinen zwei guten Freunden. Zu sein elternlos heute im Dänemark, ist natürlich anderes als wenn. Heute würden wir ins Waisenhäusern kommen. Aber es ist sicherlich nicht heute leichter. Zu sein elternlos, muss einen der schlimmsten werden.


Jeg tror det er anderledes end det er i dag. Jeg ved ikke om Krabat aldrig har haft forældre, eller om han blev forladt eller om han stak af. Men der er i hvert fald ingen tegn på at han havde medlidenhed med sig selv. Det virkede nærmest som om han havde affundet sig med det – sikkert fordi han levede sammen med 2 gode venner, som var i samme situation som ham selv. At være forældre løs i dag, i lande som Danmark og Tyskland, er helt klart noget andet end det var dengang. I dag ville man højst sandsynligt komme på børnehjem, og måske derfra over i en plejefamilie. Jeg tror dog ikke at det er nemmere i dag – Overhovedet! At være forældreløs må være noget af det værste. Jeg tror der sker noget med en når man er forældre løs. Jeg tror der kommer et tidspunkt i ens liv, hvor man bare føler sig helt forkert, og slet ikke kan finde ud af noget. Det gør der jo egentlig i manges liv, men jeg tror det rammer forældreløse børn hårdere.
Man Ser ikke at Krabat kæmper med de her problemer, men han har sikkert heller ikke haft det nemt. Og hvis han havde haft forældre, ville han sikkert ikke have nogen grund til at flygte. Men så ville han jo heller ikke have mødt Kantorka. Alt i alt ville han nok have haft et bedre liv hvis han havde haft et hjem og forældre. I hvert fald en bedre barndom.


Svar #1
03. december 2011 af Stinnelike (Slettet)

(glemte at få det hele med - har lige oprettet et nyt spm! q: )


Skriv et svar til: Hjælp til tysk oversættelse (:

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.