Matematik

bestemmelse af acceleration, samt dertilhørende benævnelse. Er dettte korrekt?

03. december 2011 af fafdsafasd (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej

Jeg er lige kommet i tvivl, om jeg har løst denne opgave rigtigt. Det ville være perfekt, hvis der var en, der lige ville se den igennem. Hvilken benævnelse skal jeg desuden benytte, når der er tale om en accelerationsberegning?

Der er vedlagt et billede af opgavebeskrivelsen samt udregningen.


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. december 2011 af mathon

 

                    a = (9,816 m/s2·(sin(V) - µ·cos(V))

                             1)   a = (9,816 m/s2·(sin(13º) - 0·cos(13º))     =  2,208 m/s2

                             2)   a = (9,816 m/s2·(sin(16º) - 0,2·cos(16º))  =  0,819 m/s2


Skriv et svar til: bestemmelse af acceleration, samt dertilhørende benævnelse. Er dettte korrekt?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.