Dansk

Rettelse af en Jule historie

03. december 2011 af hilal1 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej. 

Jeg har skrevet en jule historie, jeg vil blive meget glad hvis nogen af jer kunne rette min dansk opgave? det kan bl.a. være om jeg skal skrive nogle andre faglige ord, end de ord som jeg har skrevet?

Knus.

Jule historie.

Jens Petters forældre sagde råbende til ham, at han skulle vågne op. Han  kiggede rundt i væreslet, og stadigvæk havde han ikke fået kaldenergaver eller adventsgaver. Jens Petters forældre har altid sagt til ham, at livet er mere end julegaver.
Jens Petter gik ud af døren, og var på vej til skolen. Det var en kold, mørk, og snefuld dag. Men byen var helt pyntet op med juleting.

8.a. skulle have den skrabbe lærer: Jannie Juleklip, det var dagens nedtur. Når Silvia var til stede kunne han ikke koncentrere sig, over hvad læreren sagde. Han var dybt forelsket i hende.
Mens Læreren snakkede løs, kiggede han på det viskelædder han havde lånt Silvia. Han ville gemme det for evigt.
timen var endelig overstået, men Jens Petter skulle sidde i klassen, hele frikvarteret, for han var ukoncentreret, og ikke med i timen. 
Da Jens Petter sad i klassen helt alene, blev han meget urolig, han kunne mærke nogen der gik frem og tilbage, men kunne ikke se noget.

8.a. begyndte langsomt at komme ind til timen igen. pludeslig kunne man høre Silvia råbe. Hendes mobil var væk. hele klassen påstod at det kun kunne være Jens Petter der havde taget den, for han var den eneste, der var i klassen i frikvarteret. Læreren kiggede i hans taske, og der lå den.

Jens Petter blev tilkaldt til et møde med forældrene. Forædrene var meget skuffede, og Jens petter havde ikke et bevis for, at det ikke var ham der tog den. 

Det blev aften, og Jens Petter sad oppe på sit værelse, han var både ked af det, og chokeret. Pludselig ringede hans mobil, og Jens Petter kunne høre at det var Silvia. Silvia fortalte at Camilla fra klassen har også været ude for det. Hun havde mistet sine penge, og de penge lå i Lille lises taske, men ingen kunne tro på at det var lille Lise der stjal pengene, for hun var en meget stille og genert pige. Så Silvia undskyldte og troede på at det ikke var ham der tog hendes mobil. Så det kunne måske være en nisse, det hele drejede sig om?

Jens Petter gik ind til sine forældre, og sagde at han alligevel gerne ville til yogaskolen i Polen. Forældrene blev meget glade. For måske vil det være bedst for Jens Petter, at være væk fra alle de uhyrlige oplevelser hjemme i december måneden...

 

 

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. december 2011 af 123434

 

Jens Peter

julehistorie

kalendergaver

Jens Peter gik ud ad døren og var på vej til skole(intet komma)

december måned.

Komma:to udsagnsled+ to grundled eller ved opremsning

Det var en kold,mørk og snefuld dag.Intet komma foran snefuld

 


Svar #2
03. december 2011 af hilal1 (Slettet)

Tusind tak!

Ps. min lærer havde givet os nogle krav om opgaven, og hun sagde at hovedpersonen skulle hedde Jens Petter ;-)


Skriv et svar til: Rettelse af en Jule historie

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.