Matematik

hjælp til at tegne grafer for koordinatsystem

03. december 2011 af sebastian13 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Jeg skal tegne grafer ind for de lineære funktioner i et koordinations system og kan ikke finde ud af det.

eksempel  m: y=2x+1  ?

 

Kan nogen hjælpe? (6. klasse)

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. december 2011 af 123434 (Slettet)

y=2x+1

Du sætter et tal ind på x´s plads.F.eks 2

y=2*2+1

y=5

Dit koordinatsæt hedder 2,5,det sætter du bare ind i koordinatsystemet.


Svar #2
03. december 2011 af sebastian13 (Slettet)

øv, forstår det ikke :-( men tak


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. december 2011 af 123434 (Slettet)

Hvad forstår du ikke?


Brugbart svar (0)

Svar #4
03. december 2011 af nielsenHTX

du kan lave et sildeben, der tager man nogle værdier of funktionen så du får nogle punkter du kan tegne. fx.
x værdier | -1 | 0 | 1 | 2 |

tilhørende y værdier.
y værdien| -1 |1 |2 |5 |
nu har du 5 punkter du kan tegne.

du kan sammenligne din graf med filen.

 

Vedhæftet fil:Unavngivet.png

Svar #5
03. december 2011 af sebastian13 (Slettet)

ok tak jeg prøver. Det er meget venligt af jer 


Skriv et svar til: hjælp til at tegne grafer for koordinatsystem

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.