Matematik

Potens funktion

04. december 2011 af matematiklytter (Slettet)

Hej!

En funktion f med forskriften f(x) = b * xa

er bestemt ved, at f(0,2) = 5,5 og f (5,2) = 1,4

Tegn grafen for f i et dobbeltlogaritmisk koordinatsystem

Er mine punkter så (0,2;5,5) og (5,2;1,4) ?

 

På forhånd tak!


Brugbart svar (3)

Svar #1
04. december 2011 af peter lind

ja


Brugbart svar (2)

Svar #2
04. december 2011 af addx (Slettet)

ja, du kan evt. finde a og b så det er lettet at tegne ind i et koordinatsystem?


Brugbart svar (3)

Svar #3
04. december 2011 af Anxyous (Slettet)

#2:

Det handler blot om at plotte 2 punkter ind for dernæst at trække en ret linje igennem dem. Kendskab til a og b vil ikke gøre nogen forskel i den sammenhæng.


Svar #4
04. december 2011 af matematiklytter (Slettet)

Ja, jeg skal lave en opgave efter, hvor jeg skal bestemme forskrifte,, men det kender jeg godt til.. Jeg var i tvivl om det var punkterne, som stod i teksten.. Men har fået svar på det nu ;-) tak!


Skriv et svar til: Potens funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.