Matematik
Cirklens ligning - vektorregning
Jeg har lidt problemer med om jeg har forstået denne opgave rigtigt:
Bevis ved hjælp af vektorregning, at cirklen med centrum i (x0,y0) og med radius r har ligningen: (x-x0)^2+(y-y0)^2=r^2
Jeg har dette eksempel som er lavet på klassen, men efter min mening så er der intet vektorregning i det:
x^2-6x+y^2-4y-3=0
(x^2-6x)+(y^2-4y)=3
(x-3)^2+(y-2)^2=3+9+4
(x-3)^2+(y-2)^2=16
(x-3)^2+(y-2)^2=4^2
Hvad siger i ? jeg har ingen idé om hvad jeg skal gøre hvis jeg skal bruge vektorregning..
Svar #1
07. december 2011 af Andersen11 (Slettet)
Se nogle af svarene i denne tråd https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=1116119
Skriv et svar til: Cirklens ligning - vektorregning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
