Matematik

Trekant! (Imorgen)

08. december 2011 af julemanden02 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Beregn højden AD i de to trekanter herunder:

BC = 11 cm

Areal = 71,5 cm(i anden/kvardrat centimeter)

Anden trekant:

BC = 17 cm

Areal = 42,5 cm(i anden/kvardrat centimeter)


Brugbart svar (1)

Svar #1
08. december 2011 af Lazhamza (Slettet)

trekants areal regnes således:
højde*(længden højden tilhører) / 2 =areal

så hvis vi har længden og arealet så er det nemt nok

11*højde / 2 = 71,5
højde*11 = 71,5*2
højde = 71,2*2 /11

det samme med den anden 


Svar #2
08. december 2011 af julemanden02 (Slettet)

ehm hvad for noget???


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. december 2011 af mette48 (Slettet)

Areal = 1/2 *h*g

BC = 11 cm

Areal = 71,5 cm2

71,5=0,5*x*11               hvor x er højden

løs ligningen


Brugbart svar (0)

Svar #4
08. december 2011 af mathon

kort:
            (1/2)·h·g = A

            h·g = 2A

            h = 2A / g

 


Skriv et svar til: Trekant! (Imorgen)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.