Matematik

Massefylde

10. december 2011 af Decora (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Er der nogen, der kan bekræfte om det jeg gør her er rigtigt?

En mursten vejer 2,3 kg og dens rumfang er 1329,696 dm3... BEREGN murstenens massefylde?

Så har jeg gjort sådan her: 2300/1329,696 = 1,7

Er det rigtig at murstenens massefylde er 1,7?? 


Brugbart svar (1)

Svar #1
10. december 2011 af SuneChr

Massefylde 1,7 ser rigtigt ud.

En murstens rumfang er ikke 1329,696 dm3 hvilket svarer til ca. 1,3 m3 .

Massefylde beregnes i enhederne

g / cm3 = kg / dm3  =  t / m3

 


Brugbart svar (1)

Svar #2
11. december 2011 af hypernova (Slettet)

Jeg tror, at du har forvekslet cm3 med dm

Ellers er udregningsmetoden rigtig.

Se vedhæftede!

Vedhæftet fil:Trekant3.jpg

Skriv et svar til: Massefylde

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.