Matematik

1,700.000 =1 ton og 700 kg??? Er det rigtigt

11. december 2011 af annahansen2 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

1,700.000 =1 ton og 700 kg??? Er det rigtigt På forhånd tak


Brugbart svar (1)

Svar #1
11. december 2011 af whereab (Slettet)

1,700.000 hvad?


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. december 2011 af msblackiie (Slettet)

Altså det der er en engelsk måde at adskille tusinder og decimaler på.... De skriver 1,700 hvor vi skriver 1.700. Hvor de vil skrive 2.1 vil vi skrive 2,1..... Så ja det er rigtigt. Ellers ved jeg ikke rigtig hvad du spørger om.... 


Svar #3
11. december 2011 af annahansen2 (Slettet)

340.000 * 5kg = 1,700.000 ~ 1 ton 700kg Forstår ikke hvad den der streg i midten er?


Brugbart svar (1)

Svar #4
11. december 2011 af whereab (Slettet)

340,000 · 5 kg = 1.700 kg = 1,700 ton (dvs. 1 ton og 700 kg)


Svar #5
11. december 2011 af annahansen2 (Slettet)

Så 1,700.000  er 1 ton og 700 kg? KAn jeg godt nøjes med at skrive 1 ton og 700 kg?


Brugbart svar (1)

Svar #6
11. december 2011 af whereab (Slettet)

Husk enheder

1700 kg er 1 ton og 700 kg 


Svar #7
11. december 2011 af annahansen2 (Slettet)

1,700.000 er det samme som at skrive 1.700 kr?


Skriv et svar til: 1,700.000 =1 ton og 700 kg??? Er det rigtigt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.