Matematik

lige store koefficienters

12. december 2011 af YoungSlowy (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej

Hvilke lige store koefficienter kan jeg give disse to ligninger?

3x + 5y = 11

4x - 2y = 6

På forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. december 2011 af Ecc0 (Slettet)

I den øverste ganger du eks igennem med 4 og med 3 i den nedderste så har du 12x.


Svar #2
12. december 2011 af YoungSlowy (Slettet)

Tak, mit problem var, at jeg havde glemt at tage hensyn til de andre koefficienter, men har fået y til 1 og x til 2.

Tak for hjælpen ellers.


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. december 2011 af Kralex (Slettet)

X = 2 og y = 1.


Skriv et svar til: lige store koefficienters

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.