Matematik

Need help!!er lidt forvirret ang. en matematik opgave

13. december 2011 af WhatTheFu (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Jørn betaler 60,2 % af sin løn i skat. hvor stor en procentdel får jørn udbetalt? ( hans årlige indtjening uden skat er 1164000 kr)

 

her har jeg svaret: Han får udbetalt 39,8% af sin løn. 60,2% fratrukket.

den  udbetalte indtjening ligger på 463272 kr årligt. 1164000/100*39,8 = 463272 kr.

 

Er den den rigtige måde at udregne skatten fra? jeg ved jeg lyder lidt dum, ligger med en influenza så min hjerne kan kun virke 25% ad gangen haha :P..


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. december 2011 af Ebordben (Slettet)

Det er den rigtige måde ;)


Brugbart svar (1)

Svar #2
13. december 2011 af SuneChr

Indkomst før skat = B

Skat:  60,2% af B = 0,602·B

Udbetalt:  B - 0,602·B  =  B·(1 - 0,602)  =  B·0,398  =  39,8% af B .

Lad nu influenzaen drive over, så hjernen kan komme op på mindst skatteprocentens størrelse.  : - )


Skriv et svar til: Need help!!er lidt forvirret ang. en matematik opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.