Matematik

Ligning - Hjælp Tak;D

15. december 2011 af go2a (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Salt indholdet ved Hals kan beregnes ved hjælp af ligningen:

-1,1 = -0.054 * x

x= Saltindhold i promille

y= Vandets frysetemperatur

- Angiv Vandets frysetemperatur ved Hals

 


Brugbart svar (1)

Svar #1
15. december 2011 af Andersen11 (Slettet)

y optræder slet ikke i den ligning. Skriv ligningen korrekt.


Svar #2
15. december 2011 af go2a (Slettet)

Ja men Y= 1,1

 


Skriv et svar til: Ligning - Hjælp Tak;D

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.