Matematik

Hvordan løser jeg en 2. ordens differentialligning

15. december 2011 af jensnielsen12 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg skal løse lignigen (d^2 v)/(dx^2 )=-M/(E*I), men har store problemer.

Håber der er nogen der kan hjælpe.

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. december 2011 af Andersen11 (Slettet)

Integrer ligningen to gange. Højresiden er konstant.


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. december 2011 af Hejsan111 (Slettet)

#1 said it


Svar #3
15. december 2011 af jensnielsen12 (Slettet)

Har jeg prøvet men får stadig ikke det rigtige

 


Brugbart svar (2)

Svar #4
15. december 2011 af Andersen11 (Slettet)

v'' = -M/(EI)

v' = -(M/EI)x + k1

v = -(1/2)(M/EI)x2 + k1x + k2


Svar #5
15. december 2011 af jensnielsen12 (Slettet)

Okay takker :)

Kan se hvor jeg har min fejl nu.

 


Skriv et svar til: Hvordan løser jeg en 2. ordens differentialligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.