Fysik

Hvordan kan dette være sandt?

20. december 2011 af ColaHoliker (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvis loddet er af bly og vi har en nedadrettet kraft på 1 N, hvordan kan det der så være sandt?
F_opdrift=1 g/cm^3 *8,81 cm^3*9,82 m/s^2 =86,5142


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. december 2011 af peter lind

Det kan du ikke beregne ud fra oplysningen om en ekker anden nedad rettet kraft på 1 N og at der indgår et eller andet blylod.


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. januar 2012 af mette48 (Slettet)

Opdriften er uafhængig af den nedadgående kraft.

Fop=m*g= v*ρ*g

hvor ρ er massefylden for bly, v er loddets rumfang og g er tyngdeaccelerationen.


Skriv et svar til: Hvordan kan dette være sandt?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.