Matematik

matrix - ligger vektor i basis rummet?

26. december 2011 af kla08 (Slettet)

W = span { [1 4; 2 5] }

argumenter for at v = [3; 3] ligger i W ... 

kan nogle hjælpe? jeg ved denne er enkelt men kan ikke huske det lige nu og kan ikke finde noget om det. 

 


Svar #1
26. december 2011 af kla08 (Slettet)

jeg fandt du af det :-)


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. december 2011 af Andersen11 (Slettet)

Det følger af, at

v = -3·(1;4) + 3·(2;5)


Svar #3
30. december 2011 af kla08 (Slettet)

hvorfor -3 ? 


Skriv et svar til: matrix - ligger vektor i basis rummet?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.