Matematik

hej kan du hjælpe

27. december 2011 af uytuty (Slettet)

hvis 936=1gram

hvor meget gram er så 256


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. december 2011 af mathon

     hvis
                   936 enheder = 1 g
     er

 

                   1 enhed = (1/936) g

                   256 enheder = 256·(1/936) g = 0,273504 g
                 

 


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. december 2011 af SuneChr

Hvis der er tale om ligefrem proportionalitet mellem det ubenævnte tal og antal gram, har vi

936 / 1  =  256 / x    ⇔   x   =   256 / 936   

 


Skriv et svar til: hej kan du hjælpe

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.