Matematik

2.gradspolynomium find a og b

07. januar 2012 af DaDam (Slettet) - Niveau: B-niveau

Et andengradspolynomium f har forskriften

f(x) = ax2+ bx - 5

og det oplyses, at f(1) = 0 og f '(1) = 6

Bestem tallene a og b.

Jeg tænker på om f(1) = 0 og f '(1) = 6 er mine to punkter (nemlig r1 og r2) ?

På forhånd tak


Brugbart svar (1)

Svar #1
07. januar 2012 af Andersen11 (Slettet)

Der er ingen grund til at oprette en ny tråd med den samme opgave.

Se https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=1130368


Brugbart svar (1)

Svar #2
07. januar 2012 af placebo321 (Slettet)

Du har 2 ligninger med to ubekendte. Løs ligningssystemet


Skriv et svar til: 2.gradspolynomium find a og b

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.