Matematik

omskrivning til procent

08. januar 2012 af theztereo (Slettet) - Niveau: 8. klasse

HEJ ALLESAMMEN 

 

jeg skal have omskrevet 0,30 til procent 

og

3/4 til procent

 

TAK PÅ FORHÅND 


Brugbart svar (1)

Svar #1
08. januar 2012 af SuneChr

Da 100% = 1 forandrer man ingenting ved at gange med 100%.

0,30·100% = 30%

3/4·100% = 75%


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. januar 2012 af Walras

Så er det vel også dig, der skal gøre det? Hvordan forholder procent sig til et decimaltal? Og hvordan kan 3/4 skrives som decimaltal?


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. januar 2012 af YoungSlowy (Slettet)

1) Gang med 100

2) 3/4 = 0,75, gang igen med 100

Husk at skrive % efter facit :-)


Brugbart svar (2)

Svar #4
08. januar 2012 af CookieXXD (Slettet)

0,30 omskrives til procent ved at gange med 100;

0,30*100 = 30 %

og 3/4 omskrives til procent ved at dividere 3 med 4 og derefter gange med 100;

3/4*100 =  75 %

---
Mvh.
CookieXXD


Brugbart svar (0)

Svar #5
08. januar 2012 af anonym000

- - -

...............


Skriv et svar til: omskrivning til procent

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.