Matematik

13-3*4+3=4 men hvordan kommer man frem til 4...

10. januar 2012 af annahansen2 (Slettet)

13-3*4+3=4 men hvordan kommer man frem til 4... Er der nogen der kan give en kort og forståelig forklaring?

-2*(5-7)+3= 7 Eller denne her?

På forhånd tak


Brugbart svar (2)

Svar #1
10. januar 2012 af Andersen11 (Slettet)

13 -3·4 +3 = 13 -12 +3 = 4 (hvad forstår du ikke her?).

-2·(5-7) + 3 = -2·(-2) + 3 = -(-4) +3 = 4 + 3 = 7


Skriv et svar til: 13-3*4+3=4 men hvordan kommer man frem til 4...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.