Matematik

I et koordinatsystem er givet fire punkter A(-1,5), B(1,4), C(5,6) og D(3,7)

11. januar 2012 af turok (Slettet) - Niveau: B-niveau

I et koordinatsystem er givet fire punkter A(-1,5), B(1,4), C(5,6) og D(3,7)

Jeg skal undersøge om vinkel A er ret, men er der nogen der har en ide til hvordan man gør det?

Derudover skal jeg gøre rede for at firkant ABCD er et parallelogram.

Nogen der kan hjælpe?


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. januar 2012 af SuneChr

a • b = 0  ⇔  a      og        á • b = 0  ⇔  a // b


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. januar 2012 af Andersen11 (Slettet)

Bestem vinklen mellem vektorerne AB og AD .

Firkant ABCD er et parallelogram ⇔ AD = BC


Svar #3
13. januar 2012 af turok (Slettet)

Forstår ikke helt hvordan man gør


Brugbart svar (0)

Svar #4
13. januar 2012 af Andersen11 (Slettet)

#3

Genlæs #2. Vinkel A i firkanten er vinklen mellem vektorerne AB og AD . Hvis ABAD = 0, er vinkel A ret.

Hvis AD = BC , er firkant ABCD et parallelogram.

Man skal derfor bestemme vektorerne AB, AD, og BC.


Brugbart svar (0)

Svar #5
13. januar 2012 af mathon

se


Skriv et svar til: I et koordinatsystem er givet fire punkter A(-1,5), B(1,4), C(5,6) og D(3,7)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.