Matematik

plotte punkt i maple!!

13. januar 2012 af foejfslg (Slettet) - Niveau: A-niveau

.. Hvis jeg har indsat en funktion i Maple, og gerne vil markere et bestemt punkt i samme koordinatsystem, hvordan gør jeg så det? :)



På forhånd tak


Svar #1
13. januar 2012 af foejfslg (Slettet)

jeg skal indsætte punkterne (1,f(x)) og (5,f(x)) i grafen til funktionen f(x)=3x^2 +1


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. januar 2012 af Krabasken (Slettet)

Punkterne kan jo regnes ud til (1,4) og (5,76), så måske kan du indsætte dem . . .


Brugbart svar (0)

Svar #3
14. januar 2012 af nielsenHTX

kan gøres med

with(plots):

f := proc (x) options operator, arrow; 3*x^2+1 end proc (ser lidt mærkeligt ud, men gør at det kan kopiers direkte ind i maple)

display(plot(f(x), x = 0 .. 10), pointplot([1, f(1)]), pointplot([5, f(5)]))

 

display tillader dig at sætte 2 forskellige plots sammen.


Skriv et svar til: plotte punkt i maple!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.