Matematik

Ligning?

16. januar 2012 af Skolehjælp12 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hvordan regnes ligningen 3x+5=2x-5 fordi har helt glemt alt om ligninger ;-) tak på forhånd..


Brugbart svar (2)

Svar #1
16. januar 2012 af mathon

 

                    3x + 5 = 2x - 5            træk 2x fra på begge sider


Brugbart svar (1)

Svar #2
16. januar 2012 af mathon


                    x + 5 =  -5            træ 5 fra på begge sider

                    x = -10


Svar #3
16. januar 2012 af Skolehjælp12 (Slettet)


Svar #4
16. januar 2012 af Skolehjælp12 (Slettet)

Tusind tak :-)


Skriv et svar til: Ligning?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.