Matematik

m2 til m3

18. januar 2012 af AlisaNielsen (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej :-)

Jeg ved ikke hvordan man regner kvadratmeter (m2) om til kubikmeter (m3),
det er noget med rumfang har jeg hørt, men ved ikke præcis hvad jeg skal
gøre. Jeg har to tal:


Husets grundareal: 112 m2

væggenes højde: 2,4 m

spørgsmålet er bare hvordan kommer jeg frem til et grundareal målt i kubikmeter(m3)?

Håber at i kan hjælpe, på forhånd tak :-)


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. januar 2012 af Andersen11 (Slettet)

Du skal vel så beregne rumfanget af en kasse med grundfladearealet 112 m2 og højden 2,4 m . Gang grundfladearealet med højden.


Brugbart svar (1)

Svar #2
18. januar 2012 af SuneChr

Arealer kan måles i m2

Rumfang kan måles i m3

Husets rumfang = husets grundareal gange væggenes højde:

Vi har da:  Rumfang  =  112 m2· 2,4 m  =  268,8 m3


Svar #3
18. januar 2012 af AlisaNielsen (Slettet)

Så enkel troede jeg nu ikke at det var, mange tak for svarene :-)


Skriv et svar til: m2 til m3

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.