Matematik

procent....

19. januar 2012 af hehehej (Slettet)

hvordan udregner man dette? 30 % af et beløb udgør 300 kr. Hele beløbet = ____


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. januar 2012 af fosfor (Slettet)

Hvis a er hele beløbet så gælder at 30 % af a er 300:

a / 100 * 30 = 300

Dette kan omskrives til

a = 300 / 30 * 100


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. januar 2012 af mathon

                    30% = 0,30

                    0,30·B = 300

                    B = 300 / 0,30


Skriv et svar til: procent....

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.