Fysik

Tyngdekraft

20. januar 2012 af BombeGirl (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hvordan finder man en genstands beregnede masse, når tyngdekraften er 3,92N og massen er 400g?


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. januar 2012 af mathon

              m = F/g

              m = (3,92 N) / (9,81 N/kg) = 0,3999592 kg = 399,9592 g ≈ 400 g


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. januar 2012 af aatgsue (Slettet)

Så isoler du m, i formlen

m=F/g


Skriv et svar til: Tyngdekraft

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.