Matematik

Potens

21. januar 2012 af matematiklytter (Slettet)

Hey!

Jeg har glemt hvilken potensregel, jeg skal bruge i denne opgave

- Nogle, som måske har et forslag?

25 * 45

Den skal munde ud i en potens.

På forhånd tak!


Brugbart svar (1)

Svar #1
21. januar 2012 af nielsenHTX

25*45=25*25*25=215

 


Brugbart svar (1)

Svar #2
21. januar 2012 af 123434 (Slettet)

2^5=2*2*2*2*2=32

4^5=4*4*4*4*4=1025

1025*32=32768


Skriv et svar til: Potens

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.