Matematik

Definition af en funktion?? (haster lidt)

22. januar 2012 af dalsgaard95 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej allesammen 
 

Jeg er ved at lave en matematikopgave, hvor jeg skal definere funktionen f(x)=2x^2+14x+24.. Er der nogen der ved hvordan man gør??


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. januar 2012 af Pinkladyy (Slettet)

2. gradsligning ?


Svar #2
22. januar 2012 af dalsgaard95 (Slettet)

Jeg er lidt tabt i matematik, så hvad mener du? 

 


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. januar 2012 af Pinkladyy (Slettet)

at det er en 2. gradsligning f(x)=22+ 14x +24

har i haft om andengradsligninger ?


Svar #4
22. januar 2012 af dalsgaard95 (Slettet)

Ja vi har haft om andengradsligninge..
Jeg tror da nok at det er en andengradsligning så..


Brugbart svar (0)

Svar #5
22. januar 2012 af Pinkladyy (Slettet)

Jeg tror at du skal finde den rødder osv ??

 f(x)=22+ 14x +24

a = 4

b = 14

c = 24

d = b2-4ac = 142 - 4 gange 4 gange 24 = resultatet finder du

derefter HVIS d er over 0 så har den to løsnger:

x = -b + - kvadratroden af d divideret med 2a


Svar #6
22. januar 2012 af dalsgaard95 (Slettet)

Tak for det :)

 


Brugbart svar (0)

Svar #7
22. januar 2012 af help123 (Slettet)

f(x)=2x2+14x+24 er ikke en andengradsligning men et andengradspolynomium.


Brugbart svar (0)

Svar #8
22. januar 2012 af aatgsue (Slettet)

2 rødder altså x^2= andengradsligning også kaldt parablen. 


Skriv et svar til: Definition af en funktion?? (haster lidt)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.