Fysik

Frekvens

22. januar 2012 af Ibbermann (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hey! Jeg sidder og laver fysik aflevering, og er gået i stå ved følgende opgave:

Et musikinstrument udsender en tone med bølgelængden 0,40 m.
- Hvilken frekvens har denne tone ved 20°C?:

Er der nogen, der ved hvilken formel jeg skal bruge?

Håber I gider hjæle !!!

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. januar 2012 af mathon

                v = λ·f

                f = v20 / λ

                f = (340 m/s) / (0,40 m)

 


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. januar 2012 af Andersen11 (Slettet)

Benyt formlen

λ·f = v

hvor λ er bølgelængden, f er frekvensen, og v er bølgebevægelsens hastighed.


Skriv et svar til: Frekvens

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.