Matematik

procent

22. januar 2012 af uytuty (Slettet)

hej der ude

 

jeg sider med en opgave som siger.. i 2003 boede der i odense kommune 184308 personer det er 680 flere end sideste år dvs 2002

hvor mange % er indbyggetallet steget i odense kommune fra 2002 til 2003 ?

 

tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. januar 2012 af Whut (Slettet)

(Forskel/Oprindelige)·100% = Procentforskel

(((184308 + 680) - 184308)/184308)·100% = ...


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. januar 2012 af Andersen11 (Slettet)

#1

Det er ikke korrekt. Man skal benytte indbyggertallet i 2002 som udgangspunktet, dvs

(680 / (184308 - 680)) · 100% = ...


Skriv et svar til: procent

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.