Fysik

Hjælp til fysik opgave

24. januar 2012 af Pinkladyy (Slettet)

Hej

Jeg er gået i fast med en fysik opgave:

Nedenfor følger stedfunktionerne for fem bevægelser med konstant acceleration. Find for hver bevægelse accelerationen ao, begyncelsesjastigheden v0 og begyndelsesposition so:

a) s(t)=0,28 m/s2 gange t2 + 1,5 m/s gange t

indtil videre:
a(0) = 2 gange 0,28 m/s2 = 0,56 m/s2

v(0) = 1,5 m/s

s(0) = ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. januar 2012 af mathon

    med konstant acceleration er der ikke noget med ao
    kun a
                                    s = (1/2)·a·t2 + vo·t + so

                                    s = (1/2)·(0,56 m/s2)·t2 + (1,5 m/s)·t + 0

                                    v = ds/dt = (0,56 m/s2)·t + 1,5 m/s

                                    a = dv/dt = 0,56 m/s2

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. januar 2012 af Xesis (Slettet)

s = (1/2)·(0,56 m/s2)·t2 + (1,5 m/s)·t + 0

For at finde S(0) sætter du bare t=0 -> s(0)=0


Skriv et svar til: Hjælp til fysik opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.