Matematik

Ligninger i golf

24. januar 2012 af Mickeymusen (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hej Håber der er en der kan hjælpe mig :)

Der står fra tee-stedet slår Lis med et 6-jern, og bolden følger en bane, der kan beskrives med følgende matematisk model: Y=-0,002X2 +0,3x 

x= afstanden fra tee-sted i meter

y= Højde i meter

Jeg forstår ikke hvordan den skal regnes ud :/

Håber der er en der kan hjælpe mig


Svar #1
24. januar 2012 af Mickeymusen (Slettet)

så står der: indtegn i et kordinatsystem en graf, der viser boldens bane? hvordan gør jeg det?


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. januar 2012 af placebo321 (Slettet)

Er det en FSA-opgave? Hvis ikke, så brug et CAS-værktøj.


Svar #3
24. januar 2012 af Mickeymusen (Slettet)

Det er folkeskolens afgangsprøve fra 2009 ?


Brugbart svar (4)

Svar #4
24. januar 2012 af SuneChr

Er det denne, du savner?   vedhæftet

Vedhæftet fil:SP SECC 2401122226.PNG

Brugbart svar (1)

Svar #5
24. januar 2012 af Krabasken (Slettet)

Indsæt forskellig (nemme) x'er fra 0 til 150 -så får du de tilsvarende y-værdier og kan plotte grafen ;-)


Svar #6
24. januar 2012 af Mickeymusen (Slettet)

Tak Tak :D


Skriv et svar til: Ligninger i golf

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.