Andre fag

Jobansøgning hos norup

25. juni 2005 af Fassos (Slettet)
Goddag Norup

Mit navn er Türkes Özalp og jeg er 38 år gammel og jeg bor i Tyrkiet.
Jeg kommer fra Istanbul, hvor jeg har arbejdet med 4100, 4200 4300, 4400 systemer, programmer og reparer sætte tingene på plads om alcatel.
Jeg har arbejdet med alcatel i 15 år, siden 1994 indtil nu.
Jeg er Alcatel Busniess syestem sælger og reparer.
Jeg vil gerne komme til Danmark og arbejde med jer hvis min ansøgning bliver godkendt.
Håber på at I accepter min ansøgning.

Deroppe jeg har skrevet, de switch kan jeg reparer.Til og med idag ca. 10000 tlc, slc, cm-1, ac-1, dlc, t2, dlt, mm32, ram, z24, z32, ndd, dek4, pra, cpu, ua32, ps16, power, sli16, uai16, osv. Arbejder jeg med.
Jeg håber at i vil give mig besked om det.

Send mailen til [email protected] sådan jeg kan få besked om jobbet.


APEKS ELK.TELEKOM LTD. ÞTÝ.

Turkes Ozalp

Hvad syntes I om det her...! Nogen som vil rette tak på forhånd...!

Svar #1
25. juni 2005 af Fassos (Slettet)

Nogen som vil hjælpe´?!?!?!??!

Brugbart svar (0)

Svar #2
25. juni 2005 af 2835 (Slettet)

MIN RETTELSE:
Læs den selv i gennem og ret evt. der hvor jeg har misforstået, håber du kan bruge det.

vh
2835
- www.gym-opg.webbyen.dk


Kære Norup

Jeg hedder Türkes Özalp, jeg er 38 år gammel og bor i Tyrkiet.
Jeg er fra Istanbul, hvor jeg har arbejdet med 4100, 4200, 4300, 4400 systemer, programmer, reparationer sætte tingene på plads om Alcatel.
Jeg har arbejdet med Alcatel i ca. 12 år, dvs. siden 1994 til nu.
Jeg er Alcatel Busniess syestem sælger og reparatør .
Jeg vil gerne arbejde i Danmark sammen med Jer, hvis min ansøgning bliver godkendt.
Håber at I vil accepter min ansøgning.

Herover har jeg nævnt de switch jeg kan reparerer. Til og med i dag ca. 10000 tlc, slc, cm-1, ac-1, dlc, t2, dlt, mm32, ram, z24, z32, ndd, dek4, pra, cpu, ua32, ps16, power, sli16, uai16, osv. arbejder jeg med. Jeg håber at I vil give mig besked om det.

Jeg kan kontaktes på:
[email protected]

Med venlig hilsen
Türkes Özalp

Brugbart svar (0)

Svar #3
25. juni 2005 af ninnacaroline (Slettet)

Har rettet lidt i 2835's version ;)

Alcatel Busniess syestem = Alcatel Busness system. Reparationer sætte tingene = reperationer og sætte tingene. Sælger og reparatør = sælger og reperatør. Jeg kan reparerer= jeg kan reparere. Håber at I vil accepter = Håber at I vil acceptere


I stedet for at skrive at du er 38, så skriv hvad år du er født i evt. også dato.
Jeg er fra Istanbul, hvor jeg har arbejdet med = Jeg har i Istanbul arbejet med


Brugbart svar (0)

Svar #4
25. juni 2005 af 2835 (Slettet)

Jeg er blot en ydmyg matematiker
:)

Svar #5
25. juni 2005 af Fassos (Slettet)

ok tak for hjælpen hvad med det her :)

Kære Norup

Jeg hedder Türkes Özalp,jeg er født den. 25/03/67 og bor i Tyrkiet.
Jeg har i Istanbul arbejdet med 4100, 4200, 4300, 4400 systemer, programmer, reperationer og sætte tingene på plads om Alcatel.
Jeg har arbejdet med Alcatel i ca. 12 år, dvs. siden 1994 til nu.
Jeg er Alcatel Busniess system sælger og reperatør.
Jeg vil gerne arbejde i Danmark sammen med Jer, hvis min ansøgning bliver godkendt.
Håber at I vil acceptere min ansøgning.

Herover har jeg nævnt de switch jeg kan reparere. Til og med i dag ca. 10000 tlc, slc, cm-1, ac-1, dlc, t2, dlt, mm32, ram, z24, z32, ndd, dek4, pra, cpu, ua32, ps16, power, sli16, uai16, osv. arbejder jeg med. Jeg håber at I vil give mig besked om det.

Jeg kan kontaktes på:
[email protected]

Med venlig hilsen
Türkes Özalp

Brugbart svar (0)

Svar #6
25. juni 2005 af 2835 (Slettet)

(Jeg synes) Det vil se bedre ud kun at skrive "1967" i stedet for "25/03/67".

"...sætte tingene på plads om Alcatel."
Lyder lidt mærkeligt, men det kan være det bare er mig.

"Jeg har arbejdet med Alcatel i ca. 12 år...". Mener du ikke "i" i stedet for "med"?


"Herover har jeg nævnt de switch jeg kan reparere. Til og med i dag ca. 10000 tlc, slc, cm-1, ac-1, dlc, t2, dlt, mm32, ram, z24, z32, ndd, dek4, pra, cpu, ua32, ps16, power, sli16, uai16, osv. arbejder jeg med. Jeg håber at I vil give mig besked om det."
Det forstår jeg ikke noget af, men det er nok fordi jeg ikke har forstand på det.

"Jeg vil gerne arbejde i Danmark sammen med Jer...". Lyder lidt tyndt hvis ikke du argumenterer for hvorfor du vil arbejde med dem.

"Håber at I vil acceptere min ansøgning" skriv hellere "Jeg håber I kan bruge mig"

Punktummet "...kan reparere. TIl og med..." virker lidt mærkeligt, i hele taget sætning opbygning omkring dette punktum

Svar #7
25. juni 2005 af Fassos (Slettet)

Jeg syntes altså det lyder fint muligvis kan accepteres det jeg har skrevet og det I har rettet...!

Svar #8
25. juni 2005 af Fassos (Slettet)

men er ikke enig i #6

Svar #9
25. juni 2005 af Fassos (Slettet)

Jeg er enig i #2 #3 og #5

Svar #10
25. juni 2005 af Fassos (Slettet)

tak for hjælpen og fortsæt god dag :)

Brugbart svar (0)

Svar #11
25. juni 2005 af Katty (Slettet)

Kære Norup

Jeg hedder Türkes Özalp, er født i 1967 og bor i Tyrkiet.
Jeg har i Istanbul arbejdet med 4100-, 4200-, 4300-, 4400-systemer, programmer (hvilke) og reperationer(hvilke). Endvidere har jeg sat tingene på plads hos Alcatel.
Jeg har arbejdet med (hos?) Alcatel i ca. 12 år, dvs. siden 1994 til nu.
Jeg er Alcatel Business System- sælger og reperatør.

Herover (herunder?) nævnes de switches, jeg kan reparere: 10000 tlc, slc, cm-1, ac-1, dlc, t2, dlt, mm32, ram, z24, z32, ndd, dek4, pra, cpu, ua32, ps16, power, sli16, uai16.

Jeg håber, at I kan bruge mig.

Jeg kan kontaktes via mail:
[email protected]

Med venlig hilsen
Türkes Özalp

Brugbart svar (0)

Svar #12
25. juni 2005 af 404error (Slettet)

Det er ikke klart, hvad motivationen for ansøgningen er. Er det en uopfordret ansøgning - eller er det på baggrund af et stillingsopslag? Gør opmærksom på det i starten. Hvis det er uopfordret, så sørg for at skrive lidt om vedkommendes personlige motativation for ansøgningen? Har virksomheden noget særligt at byde på, er der en særlig grund til at vedkommende søger til Danmark etc.?

Har vedkommende nogen uddannelsesmæssig baggrund? Det lyder som om Alcatel Bussiness System sælger er en uddannelse af en art. Den bør altid nævnes først, FØR den erhvervsmæssige erfaring! Som andre også har påpeget, er det alt for indforstået, hvad vedkommendes erhvervsmæssige erfaring egentlig er. Start i stedet ud med noget a la 'Jeg har stor erfaring med reparation af telekommunikationsudstyr, hvor jeg bl.a....' osv.

Det er tilstrækkeligt at skrive 'Jeg har arbejdet med Alcatel de forgangne 12 år'. I øvrigt er det ikke klart, om vedkommende har arbejdet for Alcatel, eller blot med Alcatel. Gør også dette klart.

'Jeg vil gerne til Danmark og arbejde med Jer...'. For det første er det kun I, De, Dem og Deres, som skrives med stort; ikke jer. For det andet er kommentaren overflødig og bør højest nævnes i den personlige motativation i begyndelsen.

'Herover har jeg så nævnt de switch...'. Det hedder 'switches', og hvor er de nævnt? Er det det første indforståede stykke? Hvad er det så, du nævner her? Hvorfor kunne det ikke stå sammen med det andet? Den umiddelbart derpå følgende afslutning er meget brat og kunne godt være lidt mere formel. Eksempelvis 'Jeg håber, at I finder kompetencer interessante, og jeg ser frem til at høre nærmere fra jer'.

Brugbart svar (0)

Svar #13
25. juni 2005 af 2835 (Slettet)

#8
Du skal heller ikke være enig, det var bare mit forslag...

Mvh
2835
- www.gym-opg.webbyen.dk

Brugbart svar (0)

Svar #14
25. juni 2005 af 2835 (Slettet)

#0
Det er en meget tynd ansøgning

Svar #15
25. juni 2005 af Fassos (Slettet)

ja, men siden de søger efter en så er der en del chance

Svar #16
25. juni 2005 af Fassos (Slettet)

404error hvordan ville du skrive den ansøgning evt. vil du hjælpe med at retten...!

Brugbart svar (0)

Svar #17
25. juni 2005 af 404error (Slettet)

Følgende er en kortfattet standardansøgning, men jeg kender naturligvis hverken vedkommendes motivation eller baggrund. Det må du tilføje - se i teksten efter /rettelse/. Den personlige motativation og info om ansøgerens person er vigtigt(!!!), især nu da ansøgeren kommer langvejs fra. Hvorfor er lige netop denne ansøger interessant for firmaet?


Vedr. stilling som /stillingsbetegnelse/

I forbindelse med den opslåede stilling som /stillingsbetegnelse/ ønsker jeg at gøre opmærksom på mine kvalifikationer. Mit navn er Türkes Özalp, jeg er 34 år gammel og bor i Tyrkiet. Jeg har i Tyrkiet de sidste 12 år arbejdet med /Alcatels udstyr eller arbejdet FOR alcatel?/ og er /ansat som ell. uddannet?/ Alcatel Business system sælger og reperatø. Jeg har bred erfaring med bl.a. reparation af telekommunikationsudstyr og har i Istanbul arbejdet med /Alcatel?/ 4100, 4200, 4300, 4400 systemer, programmer, reparationer og sætte tingene på plads om Alcatel /sætte tingene på plads - hvad vil det sige; rengøring? Omformulér/. Jeg har gennem min karriere repareret samlet mere end 10000 af følgende switches:

tlc, slc, cm-1, ac-1, dlc, t2, dlt, mm32, ram, z24, z32, ndd, dek4, pra, cpu, ua32, ps16, power, sli16, uai16.

Min personlige motativation for at søge stillingen /indsæt motivation her og skriv evt. lidt om ansøgeren som person - samarbejdsevner o.l./.

Jeg håber, at I finder mine kvalifikationer interessante og ser frem til at høre nærmere fra jer. Jeg kan kontaktes på følgende emailadresse:

[email protected]

Med venlig hilsen

Türkes Özalp

Svar #18
25. juni 2005 af Fassos (Slettet)

Hvad med det her??!?!?
Kære Norup

Jeg hedder Türkes Özalp, er født i 1967 og bor i Tyrkiet.
Jeg har i Istanbul arbejdet med 4100-, 4200-, 4300-, 4400-systemer, programmer og reperationer.
Endvidere har jeg sat tingene på plads hos Alcatel.
Jeg har arbejdet hos Alcatel i ca. 12 år, dvs. siden 1994 til nu.
Jeg er Alcatel Business System- sælger og reperatør.

Herunder nævnes de switches, jeg kan reparere: 10000 tlc, slc, cm-1, ac-1, dlc, t2, dlt, mm32, ram, z24, z32, ndd, dek4, pra, cpu, ua32, ps16, power, sli16, uai16.

Jeg håber, at I kan bruge mig.

Jeg kan kontaktes via mail:
[email protected]

Med venlig hilsen
Türkes Özalp

Brugbart svar (0)

Svar #19
25. juni 2005 af 404error (Slettet)

Hov, der skal naturligvis stå

'systemsælger og -reparatør'

og

'gennem min karriere repareret mere end 10000 af følgende switches'

Svar #20
25. juni 2005 af Fassos (Slettet)

ok mange tak 404error

Forrige 1 2 Næste

Der er 27 svar til dette spørgsmål. Der vises 20 svar per side. Spørgsmålet kan besvares på den sidste side. Klik her for at gå til den sidste side.