Matematik

hvor mange liter vand på x antal m3??

04. februar 2012 af malthe97zico (Slettet) - Niveau: 8. klasse

jeg har en cylinder: pi*15,52*20= 15095,252m3... hvordan finder jeg ud af hvor mange liter den kan indeholde???.. tak på forhånd:D


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. februar 2012 af mathon

        1 m3 = (1 m)3 = (10 dm)3 = 103 dm3 = 1000 L


Svar #2
04. februar 2012 af malthe97zico (Slettet)

tak for det så er det jo bare et let gange stykke

:D

 


Skriv et svar til: hvor mange liter vand på x antal m3??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.