Matematik

9 Beregn stamfunktionen F

04. februar 2012 af multo26 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Givet en funktion f(x)= 2x+5.

Beregn stamfunktionen F (find også k).

Det har jeg fået til x^2+5x+k.

Hvordan finder jeg k?


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. februar 2012 af mathon

     da skal du derudover have en oplysning af typen
                                                                                         F(a) = b

     som kan benyttes til beregning af k

                              F(x) = x2 + 5·x + k

                              b = a2 + 5·a + k

                              k = b - (a2 + 5a)


Skriv et svar til: 9 Beregn stamfunktionen F

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.