Matematik

Uddybing af tanget opgave

05. februar 2012 af PersNabo (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej, jeg sidder med en matematik opgave, hvor jeg skal forklare hvad der er sket? og kan virkelig ikke se det nogen der kan hjælpe mig

Man har a = 15 og ha = 10 . Så gælder

tan(B) = tan(C) = 10/(15/2) = 20/15 = 4/3 , hvorfor

B = C = 53,1301º og dermed A = 73,7398º

obs. det er en ligebenet trekant.


Brugbart svar (1)

Svar #1
05. februar 2012 af peter lind

Tegn den op og se på de retvinklede trekanter, der har højden som den ene katete og den halve a som den anden katete


Svar #2
05. februar 2012 af PersNabo (Slettet)

Ikke lige det svar jeg havde forventet. - Kan du prøve at forklare det i stedet


Brugbart svar (1)

Svar #3
05. februar 2012 af peter lind

Desværre. Det skal ses på en tegning.


Svar #4
05. februar 2012 af PersNabo (Slettet)

DU SKAL FORKLARE ET REGNESTYKKE! - Ikke kigge på tegning af trekant!


Brugbart svar (1)

Svar #5
05. februar 2012 af MrEr (Slettet)

Prøv at gøre hvad manden siger.. Tegn den op, også kan du måske selv se, hvordan det skal forklares.


Skriv et svar til: Uddybing af tanget opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.