Matematik

Ligning... 8. klasse

07. februar 2012 af Tina12453 - Niveau: 8. klasse

Hej

Nogen der kan løse denne ligning, får det selv til 1,30, men ved ikke lige om det er rigtigt.

476x + 220 = 278x + 675

 

 

 


Brugbart svar (2)

Svar #1
07. februar 2012 af nielsenHTX

du kan altid tjekke ved at indsætte din x-værdi

476*1,3 + 220 = 278*1,3 + 675

838,8=1036,4  nej vel?

løsning

476x + 220 = 278x + 675 ⇔

476x+220-220  = 278x + 675-220

476x=278x+455 ⇔

476x-278x=278x-278x+455

198x=455 ⇔

x=455/198 ≈2,298

 

 

 

 


Svar #2
07. februar 2012 af Tina12453

Nååårh Okay taak :D

 


Skriv et svar til: Ligning... 8. klasse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.