Matematik

vinkler

15. februar 2012 af knowles (Slettet) - Niveau: B-niveau

bestem den sidste vinkel i trekanten og angiv, hvorvidt trekanterne er retspids- eller stumpvinklede, når den har nedestående  vinkler:

A = 23º og B = 43º

A = 149º og C = 91º


Brugbart svar (1)

Svar #1
15. februar 2012 af NejTilSvampe

vinkel summen i en trekant er 180.

Der skal altså gælde 

A + B + C = 180 

Dermed :

A = 180 - B - C

B = 180 - A - C

C = 180 - A - B


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. februar 2012 af Andersen11 (Slettet)

Der er ingen trekant, der har de to vinkler

A = 149º og C = 91º


Svar #3
15. februar 2012 af knowles (Slettet)

ok tak, men det er hvad der står i bogen ....


Brugbart svar (0)

Svar #4
15. februar 2012 af Andersen11 (Slettet)

#3

Så har du så svaret på den opgave i #2.


Skriv et svar til: vinkler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.