Kemi

gram O2

20. februar 2012 af va65 (Slettet)

Hvor mange gram O2 indeholder 25,0 liter rent O2 ved 5,20 atmosfæres tryk og en temperatur på 28 °C?

jeg bruger :

pv=nRT

men det giver forkert svar:(

 


Brugbart svar (1)

Svar #1
20. februar 2012 af Dulugtergrimt (Slettet)

Prøv at skrive din udregning.


Svar #2
20. februar 2012 af va65 (Slettet)

solve(5,20*25=n*28+273*0,082)

også:

m=M*n


Brugbart svar (1)

Svar #3
20. februar 2012 af Enhver (Slettet)

Husk paranteser og enhder

5,20atm · 25 L = n · (28+273)K · 0,082 L·atm·K-1·mol-1


Skriv et svar til: gram O2

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.