Matematik

Find den ubekendte

21. februar 2012 af ulla7 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Jeg ved ikke hvordan jeg skal finde den ubekendte i denne ligning, kan I hjælpe mig???

x betyder gange

3 x 9 x v   = 27                                                                

     4             5


Brugbart svar (2)

Svar #1
21. februar 2012 af nielsenHTX

  (brug * eller · for gange tegn)

du skal vel isolere v   

gang med 4 og divider med 3*9               

 


Svar #2
21. februar 2012 af ulla7 (Slettet)

Kan du eventuelt prøve at vise det?


Brugbart svar (2)

Svar #3
21. februar 2012 af nielsenHTX

#2

din ligning

3*9*v/ 4=27/ 5     ⇔   gang med 4                               

3*9v=27*4/ 5 ⇔  divider med 3*9

v=27*4 / 5*3*9=4/5                                       (3*9=27)


Svar #4
21. februar 2012 af ulla7 (Slettet)

Kan du skrive det med streger ligesom mig???


Brugbart svar (1)

Svar #5
21. februar 2012 af LuckyLuc (Slettet)

opps slettet


Brugbart svar (1)

Svar #6
21. februar 2012 af nielsenHTX

#4 prøv at se fil

Vedhæftet fil:Unavngivet.png

Svar #7
21. februar 2012 af ulla7 (Slettet)

Tusind tusind tusind tak!!!!!!!!!! :D


Brugbart svar (1)

Svar #8
22. februar 2012 af nielsenHTX

#4 (mest for mig selv).

hmm lige meget


Skriv et svar til: Find den ubekendte

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.