Matematik

Potens og handel

25. februar 2012 af Sidsel113 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Jeg har et spørgsmål som jeg ikke aner hvordan jeg skal lave den, håber i kan hjælpe :)

Opgaven:

Sæt uden for kvadratrodstegnet, fx √8 = √4 · √2 = 2√2

a. √12 =

b. √50 =

c. √192 =

d. √175 =

e. √200 = 

Håber i kan hjælpe mvh: Sidsel :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. februar 2012 af nielsenHTX

a) 12=4*3

b) 50=25*2

c) 192=64*3

d) 175=25*7

e) 200=100*2

 


Svar #2
25. februar 2012 af Sidsel113 (Slettet)

okay tusind tak :)


Skriv et svar til: Potens og handel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.