Matematik

lineær funktion

25. februar 2012 af zaidihassan (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvordan løser man dennel ligning?? Altså finde x

f(x) =x^2+2

HVis opgaven lyder:

Løs ligningen f(x)=3


Brugbart svar (1)

Svar #1
25. februar 2012 af Andersen11 (Slettet)

Funktionen er ikke lineær.

Løs ligningen som en 2.-gradsligning, eller faktoriser ligningen og benyt nulreglen.

f(x) =3 ⇒ x2 + 2 = 3 ⇒ x2 = 1


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. februar 2012 af Krabasken (Slettet)

-


Skriv et svar til: lineær funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.