Matematik

lineær funktion

26. februar 2012 af zaidihassan (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej.

Jeg har en opgave der lyder;

Bestem p, så linjen gennem A(1,-2) og B(p,8) har hældningskoefficienten 2.

Skal man bare prøve sig frem med tal eller er der en formel man kan bruge til at finde p?

 

TAK!


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. februar 2012 af mathon

                a = Δy/Δx

                Δy = a·Δx

                8 - (-2) = 2(p-1)


Svar #2
26. februar 2012 af zaidihassan (Slettet)

Forstår det stadig ikke rigtigt?????


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. februar 2012 af mathon

løs
                            8 - (-2) = 2(p-1)


Skriv et svar til: lineær funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.