Matematik

Procent

26. februar 2012 af Sidsel113 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hej jeg har problemmer med en opgave, som jeg ikke kan lave, så derfor tænkte jeg i vil hjælpe :-) .

 

a. 25% af 275 kr. =                      kr. 

b. 50% af 69,50 kr. =                      kr. 

c. 100% af 10 kr. =                          kr.

d. 15%.. af 75,00 kr. =                      kr.

Tak på forhånd. 


Brugbart svar (1)

Svar #1
26. februar 2012 af mette48 (Slettet)

% betyder pr hundrede

25 % er derfor 25 pr 100 der også kan skrives som 25/100

man ganger med procenten og deler med 100

25% af 275 kr  = 275*25/100 kr

15%.. af 75,00 kr. = 75*15/100 kr


Brugbart svar (1)

Svar #2
26. februar 2012 af nielsenHTX

a) 275*0,25

b) 69,5*1/2

c) 10*1

d) 75*0,15

#4 ja selvfølgelig rettet..


Brugbart svar (1)

Svar #3
26. februar 2012 af bo07less (Slettet)

Det er meget simpelt

I A'eren skal du tage 275kr og dividere med 100, derefter gang det med de 25%.. = 68.75kr, håber du kan lave resten selv.


Brugbart svar (1)

Svar #4
26. februar 2012 af bjaerg (Slettet)

Rettelse til #2

i b) er det 69,5*0,5


Svar #5
26. februar 2012 af Sidsel113 (Slettet)

Okay jov jeg forstår det godt tusind tak for hjælpen :-)


Skriv et svar til: Procent

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.