Matematik

Hjælp til ligning

27. februar 2012 af siid002 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej. Jeg har problemet med ligningen:

(-3x+6)*√x+1 = 0

Hvordan får jeg fjernet kvadratrods tegnet ? :)

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. februar 2012 af nielsenHTX

brug nulreglen til at løse den altså

(-3x+6)*√(x+1) = 0 hvis

(-3x+6)=0 eller √(x+1) = 0 

 


Svar #2
27. februar 2012 af siid002 (Slettet)

Kender ikke lige til nulreglen kan du forklare nærmere ?


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. februar 2012 af nielsenHTX

#2 a*b=0 kan kun ske hvis enten a=0 eller b=0. og genlæs så #1 


Skriv et svar til: Hjælp til ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.