Matematik

Tal - og Bogstavregning

27. februar 2012 af Onleene95 (Slettet)

Hej.

Bestem værdien af x + y / x – y når x = 3/4 og y= 2/3
 

3/4 + 2/3 / 3/4 – 2/3

Hvad gør jeg så????
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. februar 2012 af YesMe (Slettet)

Find fællesnævner, forkort. Done.


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. februar 2012 af mathon

                              (3/4 + 2/3) / (3/42/3) =

                              (9/12 + 8/12) / (9/128/12)  =  (17/12) / (1/12) = 17/1 = 17


Skriv et svar til: Tal - og Bogstavregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.