Matematik

Find den manglende størrelse i prismen

27. februar 2012 af ulla7 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Jeg kan ikke finde ud af havd ht skal være/ jeg ved ikke hvordan man skal regne det ud... Jeg håber at I kan hjælpe mig :-)

 

V=425 cm3     g=34cm     hp=50cm


Brugbart svar (1)

Svar #1
27. februar 2012 af mette48 (Slettet)

V=g*hp     rumfang af et prisme


Brugbart svar (1)

Svar #2
27. februar 2012 af Andersen11 (Slettet)

Hvad er ht , og hvilken form har prismet? Hvis grundfladen har form som en trekant, gælder der vel

V = (1/2)·ht·g·hp

Indsæt de kendte størrelser og isoler ht .


Svar #3
27. februar 2012 af ulla7 (Slettet)

Tak


Skriv et svar til: Find den manglende størrelse i prismen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.