Fysik

En tråds resistans

28. februar 2012 af CBV (Slettet) - Niveau: A-niveau

jeg har fået stillet følgende opgave:

Indlæg bedste rette linje for målepunkterne  (1/A, R) og find hældningen af linjen.

Omskriv udtrykket R=ρ·l/A, så det fremgår, at R er proportional med 1/A. Hvilke størrelser indgår i proportionalitetskonstanten?

min hældning er 0,5048

Please hjælp :)


Brugbart svar (1)

Svar #1
28. februar 2012 af mathon

                          
                                                            R = ρ·L/A

                                                            R = (ρ·L) · (1/A)         proportionalitetskonstanten er  (ρ·L)

                    


Skriv et svar til: En tråds resistans

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.